Εκατομμυριούχος ψάχνει μαθητές και μαθήτριες και πληρώνει τρελά λεφτά.

Βάζω στοίχημα, όταν διαβάσατε τον τίτλο αμέσως το μυαλό σας πήγε στο πονηρό. Σίγουρα θα σκεφτήκατε, σαν δεν τρέπονται οι παιδεραστές και οι παιδόφιλοι και βάζουν αγγελίες στο internet για να ικανοποιήσουν τις ανώμαλες ορέξεις τους.

Κυρίες και κύριοι, κάνετε μεγάλο λάθος. Ο εκατομμυριούχος δεν είναι παιδεραστής και ούτε παιδόφιλος. Θέλει μαθητές, για μια συγκεκριμένη δουλειά, την οποία μπορούν οι μαθητές και οι μαθήτριες να την κάνουν πολύ εύκολα και πληρώνει πολύ καλά.

Συγκεκριμένα, όλα σχεδόν τα παιδιά έχουν σελίδα στο facebook και ανταλλάσουν τα email τους πάρα πολύ εύκολα, ίσως φταίει και η αθωότητα τους. Με συνέπεια τα περισσότερα παιδιά να διαθέτουν μια τεράστια λίστα με emails. Αυτό ακριβώς θέλει να εκμεταλλευτεί ο εκατομμυριούχος, την λίστα με τα emails των παιδιών. Και για αυτό τους πληρώνει πλουσιοπάροχα.

Η εργασία λέγεται email marketing και με έρευνες, που έχουν γίνει στην Αμερική, έχει αποδειχτεί, ότι κατά μέσο όρο από ένα πραγματικό email, μπορεί κάποιος να κερδίσει $1 τον μήνα. Τι σημαίνει αυτό; Αν υποθέσουμε, ότι κάποιος διαθέτει, 1000 πραγματικά emails από φίλους, γνωστούς ή από αυτούς που του έκαναν like στην σελίδα του, τότε μπορεί να κερδίζει $1000 κάθε μήνα (περίπου 700 €). Και όλα αυτά γιατί έχει μια λίστα με email, την οποία απέκτησε για πλάκα και αναλαμβάνει να στέλνει διαφημιστικά email, που του τα προμηθεύουν άλλοι.

Ο εκατομμυριούχος έχει την ιστοσελίδα Dotcomsecrets X και αν κάποιο παιδί γραφτεί, τότε θα μπορεί, να παρακολουθήσει μαθήματα και να μάθει:

  • πως μπορεί να αυξήσει την λίστα με τα email του.
  • πως να αυξήσει τα like στην σελίδα του
  • πως να κερδίζει κάθε μήνα πολλά χρήματα, κάνοντας διαφημίσεις με emails..

Έτσι θα γίνει δημοφιλής και ταυτόχρονα ανεξάρτητος.

Και φυσικά, όλα τα παραπάνω θα τα κάνει από το σπίτι του, μέσω internet, χωρίς κανένα απολύτως κίνδυνο.

Προσοχή: την ίδια δουλειά μπορεί να την κάνει ο οποιοσδήποτε. Και έτσι την ώρα που πίνει τον καφέ του να στέλνει και μερικά emails με διαφημιστικά, που θα του τα προμηθεύουν άλλοι και να κερδίζει χρήματα από τα διαφημιστικά. 

Μια άλλη παρόμοια ιστοσελίδα για email marketing είναι και η Coffe Shop Milionaire η οποία προσφέρει και ένα video εντελώς δωρεάν, στο οποίο εξηγεί τα πλεονεκτήματα του email marketing.