Πως θα κερδίσεις $100 για κάθε ξένο video δημοσιεύοντας το στο youtube

Αν ανεβάζεις video στο youtube για την πλάκα σου, τότε θα σε ενδιαφέρει να μάθεις, ότι μπορείς να κερδίσεις χρήματα και μάλιστα πολλά χρήματα. 

Σκέψου, γιατί να μην κερδίσεις και εσύ χρήματα από το χόμπι σου, όπως κάνουν χιλιάδες άλλοι παγκοσμίως. Απλά δημοσιεύοντας διαφημιστικά video εταιρειών και σε μερικές περιπτώσεις οι εταιρείες προσφέρουν και $100 για ένα video.

Πως μπορείς να το κάνεις αυτό; Αν θέλεις να το μάθεις, τότε κάνε τον κόπο και μπες στις παρακάτω ιστοσελίδες και θα ανακαλύψεις πως θα κερδίσεις και εσύ χρήματα από το youtube. 

Video Traffic Academy είναι ένα εκπαιδευτικό πακέτο, για να κάνετε πετυχημένα βίντεο και για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στα βίντεο σας. 


Easy video suite είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την δημιουργία, την επεξεργασία και τη δημοσίευση βίντεο. Χρησιμοποιείται από χιλιάδες επιχειρηματίες και διαφημιστές διεθνώς. 


Youtube Power Slam -partner Slam - Project X Tube ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα βίντεο, για πολλούς είναι το καλύτερο. Αποτελείται από 4 αρχεία PDF, αρκετά βίντεο και 2 προγράμματα. Σας διδάσκει πάρα πολλές τεχνικές, για να κάνετε τα βίντεο σας πρώτα στις μηχανές αναζήτησης, όπως το Google. 


Reel Marketing Insider μπορείς να επικοινωνήσεις με κορυφαίους διαφημιστές και να μάθεις πολλά πράγματα για τα βίντεο.