Πως θα συμπληρώσω το μηχανογραφικό δελτίο; Ποιο επάγγελμα να διαλέξω;

Τα δύο ερωτήματα του τίτλου είναι τόσο πολύ άρρηκτα συνδεδεμένα, που πολλοί θα έλεγαν, ότι αποτελούν στην πραγματικότητα ένα ερώτημα.

Για να μπορέσει κάποιος να συμβουλεύσει τους σημερινούς απόφοιτους ποιο επάγγελμα να διαλέξουν θα πρέπει να έχει μαντικές ικανότητες. Ή απλά να διαβάσει ένα πλήθος από έρευνες για τα επαγγέλματα που θα έχουν πέραση τα επόμενα χρόνια.

Στο άρθρο αυτό θα σας δώσω υλικό το οποίο μπορείτε να το μελετήσετε και να αποφασίσετε με μεγαλύτερη σιγουριά ποιο επάγγελμα να διαλέξετε και άρα τι να δηλώσετε στο μηχανογραφικό σας.






Επίσης αν τα οικονομικά σας δεν επαρκούν για να σπουδάσετε, τότε μπορείτε να κυνηγήσετε κάποια υποτροφία. Για περισσότερες πληροφορίες στους παρακάτω συνδέσμους



Και τέλος αν θέλετε να συνεχίσετε τις σπουδές σας και να κάνετε μεταπτυχιακά τότε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Λίστα με ιστότοπους για αναζήτηση μεταπτυχιακών σπουδών

Και ολοκληρώνοντας, για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες των γραφείων διασύνδεσης όλων των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας στους παρακάτω συνδέσμους: