Δωρεάν βιβλίο για το στοίχημα

Αν παίζεις στοίχημα και έχεις βαρεθεί να πηγαίνεις συνέχεια κουβά. Αν θέλεις να πηγαίνεις ταμείο και μάλιστα τακτικότατα.

Τότε χρειάζεσαι ένα σύστημα, που πραγματικά να αποδίδει και πραγματικά να είναι κερδοφόρο. Δεν χρειάζεσαι, τις διάφορες προτάσεις, που σερβίρουν οι διάφορες εφημερίδες και περιοδικά και οι οποίες προτάσεις έχουν αποδειχθεί διαχρονικά, ότι έχουν ελάχιστη πιθανότητα επιτυχίας.

Θα σε πρότεινα πρώτα από όλα να ενημερωθείς σωστά, αξιόπιστα και ολοκληρωμένα, για τα μυστικά του αθλητικού στοιχήματος από το βιβλίο Sports Investing Bible, το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα του είδους του, περιέχει πολλά μυστικά και συστήματα και το καλύτερο, μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν 

Το συγκεκριμένο βιβλίο πωλείται από το Amazon σε πολυτελή έκδοση, εσείς όμως μπορείτε να το πάρετε εντελώς δωρεάν σε μορφή pdf από εδώ.

Το συγκεκριμένο βιβλίο ανήκει στην ιστοσελίδα  Z-code system, η οποία έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

1) Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι η πιο δημοφιλής παγκοσμίως για αθλητικά στοιχήματα, από το 1999

2) Είναι πλήρως αυτοματοποιημένη σε αθλητικά στοιχήματα κάθε μορφής

3) Υπολογίζει τις πιθανότητες όλων των σημείων για όλα τα αθλήματα (Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Χόκευ κλπ), για την Ευρώπη και την Αμερική

4) Κάνει στατιστική ανάλυση όλων των αγώνων

5) Σας προσφέρει ακριβείς προτάσεις, για το που να ποντάρετε και μάλιστα σας προτείνει και το ποσοστό των χρημάτων, που πρέπει να παίξετε σε κάθε αγώνα, που προτείνει.

Και όλα τα παραπάνω τα κάνει αυτόματα, χωρίς την παρέμβαση κάποιου ανθρώπου και έτσι αποφεύγει τα ανθρώπινα λάθη.