Πως θα αντιγράψεις παιχνίδια για το PS3 ή για το Xbox 360 ή για το Wii ή για το PC σου χωρίς τσιπάκι

Όλοι ξέρουμε πόσο εκνευριστικό είναι, όταν το παιχνίδι που έχεις αγοράσει μετά από λίγο καιρό να μην παίζει γιατί έχει γρατζουνιστεί το DVD ή το CD. Αν θέλεις, να λύσεις το πρόβλημα, χωρίς να "σπάσεις" την κονσόλα σου, δηλαδή χωρίς να βάλεις οποιοδήποτε τσιπάκι με ότι αυτό συνεπάγεται, τότε χρησιμοποίησε το Game Backup System.

Το Game Backup System είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, το οποίο σου επιτρέπει, να αντιγράψεις οποιοδήποτε παιχνίδι από οποιαδήποτε κονσόλα (Wii, Xbox 360, PS3, PSP, Nintendo DS) και μάλιστα τα αντίγραφα να αναγνωρίζονται τέλεια από την κονσόλα σου και επομένως να τα παίζεις χωρίς κανένα πρόβλημα.  Επίσης μπορείς να αντιγράψεις και παιχνίδια για υπολογιστές ή να αντιγράψεις και video σε DVD.

Είναι πολύ εύκολο στην χρήση του. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να το κατεβάσεις και να το εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου και μετά ακολουθείς τις πολύ αναλυτικές οδηγίες για την αντιγραφή. Δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις

Πολλοί θα σκεφτούν, να αντιγράψουν τα παιχνίδια των φίλων τους και να έχουν και αυτοί, τα ίδια παιχνίδια με αυτούς. Δηλαδή να κάνουν ανταλλαγές και όχι να πάνε να τα αγοράσουν. Προσοχή, αυτό είναι παράνομο, γιατί παραβιάζει την νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων.