Get Cash For Surveys, έρευνες αγοράς με αμοιβή 3000 δολάρια τον μήνα

Οι εταιρείες, πριν αρχίσουν, να πουλούν ένα προϊόν, κάνουν έρευνα αγοράς.

Στόχος τους είναι να μάθουν τα τυχόν ελαττώματα του προϊόντος, που κατασκεύασαν, σε πραγματικές συνθήκες χρήσης και φυσικά να μάθουν την γνώμη των μελλοντικών τους πελατών για το προϊόν τους, έτσι ώστε να το βελτιώσουν, για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.


Για το σκοπό αυτό προσλαμβάνουν κάποιες εταιρείες, οι οποίες  με την σειρά τους ψάχνουν, να βρουν απλούς ανθρώπους, που ενδεχομένως θα ενδιαφέρονταν για το συγκεκριμένο προϊόν και φυσικά τους ζητούν, αφού χρησιμοποιήσουν το συγκεκριμένο προϊόν, να πουν την γνώμη τους.

Προσοχή, δεν θέλουν την άποψη των ειδικών, αλλά των απλών ανθρώπων, γιατί αυτοί αποτελούν και τους μελλοντικούς τους πελάτες.

Οι έρευνες αγοράς είναι μια επιχείρηση με δισεκατομμύρια ευρώ κύκλο εργασιών παγκοσμίως. 

Γιατί να μην κερδίσετε και εσείς, κάτι από όλα αυτά τα δισεκατομμύρια, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα προϊόντα και λέγοντας απλά την γνώμη σας για το προϊόντα;

Η εταιρεία  Get Cash For Surveys είναι μια από τις εταιρείες, που ασχολούνται με τις έρευνες αγοράς και μόνο τον τελευταίο μήνα είχε μια τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, ένα tablet, ένα blender υψηλής τεχνολογίας και άλλα. Στην Αμερική θεωρείται η πιο δημοφιλής και αξιόπιστη από όλες τις εταιρείες, που ασχολούνται με τις έρευνες αγοράς.

Η εταιρεία Get Cash For Surveys δίνει την δυνατότητα στα μέλη της, να αποκτήσουν όλα τα προϊόντα, που δοκιμάζουν δωρεάν και φυσικά τους πληρώνει πλουσιοπάροχα. 

Επίσης διαθέτει και πολλά ερωτηματολόγια για να αυξήσετε ακόμα περισσότερο τα κέρδη σας.

Συγκεκριμένα μπορείτε να πάρετε μέχρι και 3000 δολάρια ΗΠΑ μέσα σε ένα μήνα και φυσικά να αποκτήσετε και πάρα πολλά πανάκριβα προϊόντα δωρεάν.

Η Get Cash For Surveys έχει και προγράμματα έρευνας αγοράς και για τους Έλληνες.

Το μόνο που χρειάζεται, είναι να γίνετε μέλη της Get Cash For Surveys και στην συνέχεια θα σας στείλει διάφορα  προϊόντα, για να πείτε την προσωπική σας γνώμη ή θα σας στείλει διάφορα ερωτηματολόγια, να τα συμπληρώσετε επί πληρωμή.