Δωρεάν συμβουλές για να αποκτήσεις γκόμενα

Θέλεις γκόμενα και δεν μπορείς να αποκτήσεις; Κάθε φορά που βρίσκεσαι μπροστά σε μια γκόμενα, δεν μπορείς να μιλήσεις; Κοκκινίζεις σαν παντζάρι; Τότε διάβασε τις παρακάτω συμβουλές:

1) Χαλάρωσε

2) Είπαμε χαλάρωσε

3) Με το άγχος και το στρες αγόρι μου γκόμενα δεν έχει. Για αυτό χαλάρωσε. Γίνε ο εαυτός σου.

4) Σαν πρώτη συμβουλή σου λέω να επισκεφτείς τις ιστοσελίδες Eroclub  και  Erodate αν θέλεις τίποτα πονηρά ραντεβού για μια βραδιά, έτσι για να αποκτήσεις το κολάι. Σου προσφέρουν αυτήν την δυνατότητα με 100% εχεμύθεια και δωρεάν εγγραφή.. Και μην εκπλαγείς, αν βρεις καμιά γνωστή σου γκόμενα ή κανένα φιλαράκι, γιατί διαθέτουν περισσότερα από 500.000 μέλη το καθένα. 

5) Με τα αγγλικά πως τα πας; Στην ιστοσελίδα meet your sweet σου δίνουν δωρεάν 6 μικρούς οδηγούς για να μάθεις να ρίχνεις γκόμενες. Δυστυχώς τα βιβλία είναι στα αγγλικά. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να γίνεις μέλος στην ιστοσελίδα meet your sweet. Επομένως πρέπει λίγα αγγλικούλια να ξέρεις, γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα να πάρεις τα βιβλία

6) Ένας πολύ πρακτικός οδηγός με συμβουλές, τεχνικές και κόλπα, για να γίνεις ο σύγχρονος Καζανόβα, είναι το The Tao Of Badass

7) Μετά από όλα τα παραπάνω, συνεχίζεις να μην έχεις γκόμενα; Τότε η περίπτωσή σου είναι πολύ σοβαρή.  Για αυτό κάνε μια επίσκεψη στις παρακάτω ιστοσελίδες για επιπλέον συμβουλές:




The Art Of Approaching Women.

Morten Hake Summit

Pick Up Artist Academy

P U A Club Product Family

Attract Women With Black Belt Seduction

Bullet Proof Seduction Programs

The Make Women Want You System!

8) Μετά από όλα τα παραπάνω συνεχίζεις να έχεις πρόβλημα; Τότε πρέπει να εισάγεις μια γκόμενα, μόνο για σένα. Οι καλύτερες εισαγόμενες γκόμενες είναι στις παρακάτω ιστοσελίδες:

Russian Dating Website

Elenas Models - Beautiful Russian Girls

Meet Asian Ladies

9) Συνεχίζεις χωρίς γκόμενα; Τότε  το  Hot Pages είναι η ιδανική λύση για σένα. Γιατί απλά δεν ξέρω καμιά άλλη ιστοσελίδα, που θα μπορούσε να σε βοηθήσει.